Egaliseren voor een pvc vloer

Vraag een gratis offerte aan

Vloer egaliseren voor pvc

Een vloer egaliseren waar vervolgens een pvc vloer op komt is een gespecialiseerde klus want dit moet met precisie gebeuren, iedere oneffenheid zou je namelijk kunnen blijven zien als de vloer eenmaal is gelegd en hier blijf je je aan storen. Laat deze klus echt over aan een professional.

Stappenplan egaliseren voor pvc

Voordat we daadwerkelijk kunnen beginnen aan het egaliseren van een vloer zorgen we ervoor dat de ondergrond 100% vuil en stofvrij is, zoals aangegeven kunnen de kleinste korreltjes het eindresultaat negatief beïnvloeden.

Zodra de ondergrond helemaal schoon is zal de ondervloer voor gelijmd worden zodat de egaline laag nog beter dek. Vervolgens start het daadwerkelijke egaliseren. De gemiddelde vloerdikte van de egaline laag voor een pvc vloer is ongeveer 2 a 3 mm.

Vraag een gratis offerte aan

Wil jij ook een pvc vloer laten leggen? Dan helpen we je hier graag mee! Vraag een gratis offerte aan en wij voorzien je van alle informatie en een scherpe offerte.

Vraag vandaag nog een offerte aan

Wij helpen je graag met het egaliseren van de vloer, vraag een offerte aan en je ontvang binnen een werkdag een offerte op maat.

Voornaam *
Achternaam *
Email *
Telefoonnummer *
Postcode *
Woonplaats *

Soort klus:
Vloer egaliserenVloer verwijderenEgaliseren & Verwijderen

Uitvoerdatum *
Aantal m2 *

Eventuele opmerkingen