Kan er over een houten vloer geëgaliseerd worden?

Vraag een gratis offerte aan

Houten vloer egaliseren

Als je een houten vloer hebt en je bent toe aan iets nieuws is het niet altijd nodig om de houten vloer eerst te verwijderen voordat de vloer geëgaliseerd kan worden. In veel gevallen kunnen we namelijk over de bestaande houten vloer egaliseren, hierdoor kun je tijd en geld besparen.

Wanneer kan er over een houten vloer geëgaliseerd worden?

Het is iets te kort door de bocht maar eigenlijk is heel simpel, zolang de houten vloer nog strak en vlak ligt kunnen we er overheen egaliseren. Het is dus belangrijk dat er geen grote oneffenheden in de vloer zitten.
Ligt de houten vloer er voor het overgrote deel nog goed in maar liggen er wat planken tussen die bijvoorbeeld iets omhoog zijn gaan staan is het in sommige gevallen nog mogelijk om deze planken te verwijderen en dus op sommige plaatsen een dikkere egaline laag aan te brengen.

Wij komen graag bij je kijken

Omdat iedere vloer anders is kunnen wij zo niet 123 zeggen of wij over jouw houten vloer kunnen egaliseren, hiervoor zullen wij de vloer eerst moeten inspecteren. Hiervoor komen wij graag vrijblijvend bij je langs. Vraag gerust een gratis offerte aan om in contact te komen en je te voorzien van advies en een scherpe offerte.

Vraag vandaag nog een offerte aan

Wij helpen je graag met het egaliseren van de vloer, vraag een offerte aan en je ontvang binnen een werkdag een offerte op maat.

Voornaam *
Achternaam *
Email *
Telefoonnummer *
Postcode *
Woonplaats *

Soort klus:
Vloer egaliserenVloer verwijderenEgaliseren & Verwijderen

Uitvoerdatum *
Aantal m2 *

Eventuele opmerkingen