Vloerdikte van het egaliseren

Vraag een gratis offerte aan

Wat is de egaline?

Het egaliseren van een vloer gebeurd met egaline, deze substantie is een krachtig middel wat nadat het is uitgedroogd geschikt is als onderlaag voor bijvoorbeeld een houten vloer, pvc vloer of andere vloerbedekking.

Het egaliseren met egaline is bedoeld om een vloer vlak en effen te maken, het is niet bedoeld om een hele vloer bijvoorbeeld een centimeter te verhogen, hiervoor zijn andere materialen meer geschikt.

Hoe dik is een gemiddelde egaline laag?

Zoals aangegeven wordt egaline voornamelijk gebruikt om een vloer vlak te maken en hierdoor oneffenheden weg te werken. De dikte van de meeste vloeren die ge√ęgaliseerd worden is tussen de 1mm en 3mm. Dit is ruim voldoende om de vloer vlak te krijgen en te gebruiken als ondergrond voor de nieuwe vloer.

Egaliseren is een precieze klus

Het egaliseren van de vloer is werk voor een vakman, ondanks dat het er ogenschijnlijk makkelijk uitziet zijn er veel dingen om rekening mee te houden. Vraag een gratis offerte bij ons aan en wij vertellen je graag welke vloerdikte adviseren.

Vraag vandaag nog een offerte aan

Wij helpen je graag met het egaliseren van de vloer, vraag een offerte aan en je ontvang binnen een werkdag een offerte op maat.

Voornaam *
Achternaam *
Email *
Telefoonnummer *
Postcode *
Woonplaats *

Soort klus:
Vloer egaliserenVloer verwijderenEgaliseren & Verwijderen

Uitvoerdatum *
Aantal m2 *

Eventuele opmerkingen